Skip to main content
KТГГ
You are not logged in. (Log in)
English ‎(en)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎

Київський фаховий коледж туризму та готельного господарства

  1. Home
  2. Courses
  3. Циклова комісія виробництва харчової продукції

Технологія виробництва кулінарної продукції(1)

  • Teacher: Ольга Семенідо

Навчальна практика на робочому місці кухара

  • Teacher: Антоніна Василівна Костеріна

Санітарія та гігієна в закладах ресторанного господарства

  • Teacher: Антоніна Василівна Костеріна

Організація виробництва закладів ресторанного господарства

  • Teacher: Валентина Шулякова

Процеси та апарати харчових виробництв

  • Teacher: Неллі Пушкарьова

Організація обслуговування

Організація обслуговування населення
  • Teacher: Олександра Бірюкова

Устаткування в закладах ресторанного господарства

  • Teacher: Volodymyr Shulika

Технологія виробництва кулінарної продукції

  • Teacher: Булах Леся Володимирівна

Гігієна і санітарія

  • Teacher: Антоніна Василівна Костеріна
Home
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎