Skip to main content
☰
Expand
KТГГ
You are not logged in. (
Log in
)
English (en)
Українська (uk)
English (en)
Київський фаховий коледж туризму та готельного господарства
Home
Courses
Циклова комісія виробництва харчової продукції
Course categories:
Циклова комісія інформаційних технологій
Циклова комісія інформаційних технологій / Об'єктно орієнтоване програмування
Циклова комісія інформаційних технологій / Об'єктно орієнтоване програмування / Навчальна практика (ООП)
Циклова комісія інформаційних технологій / Інструментальні засоби візуального прорамування
Циклова комісія інформаційних технологій / Розробка веб-застосувань
Циклова комісія інформаційних технологій / Програмування на мові С#
Циклова комісія інформаційних технологій / Тестування та захист програмних продуктів
Циклова комісія інформаційних технологій / Бази даних
Циклова комісія соціально-гуманітарних дисциплін
Циклова комісія фінансово-облікових дисциплін, економіки та підприємництва
Циклова комісія фізико-математичних дисциплін
Циклова комісія фінансово-облікових дисциплін
Циклова комісія української мови і літератури та зарубіжної літератури
Циклова комісія ресторанного та побутового обслуговування
Циклова комісія виробництва харчової продукції
Циклова комісія природничих дисциплін та охорони праці
Циклова комісія іноземної мови
Циклова комісія іноземної мови за професійним спрямуванням (туристично-готельне спрямування)
Циклова комісія правових дисциплін
Циклова комісія туристичного обслуговування
Циклова комісія готельного обслуговування
Циклова комісія фізичного виховання та захисту Вітчизни
Search courses
Go
Технологія виробництва кулінарної продукції(1)
Teacher:
Ольга Семенідо
Навчальна практика на робочому місці кухара
Teacher:
Антоніна Василівна Костеріна
Санітарія та гігієна в закладах ресторанного господарства
Teacher:
Антоніна Василівна Костеріна
Організація виробництва закладів ресторанного господарства
Teacher:
Валентина Шулякова
Процеси та апарати харчових виробництв
Teacher:
Неллі Пушкарьова
Організація обслуговування
Організація обслуговування населення
Teacher:
Олександра Бірюкова
Устаткування в закладах ресторанного господарства
Teacher:
Volodymyr Shulika
Технологія виробництва кулінарної продукції
Teacher:
Булах Леся Володимирівна
Гігієна і санітарія
Teacher:
Антоніна Василівна Костеріна
Home