До головного змісту
☰
Розгорнути
KТГГ
Ви не пройшли ідентифікацію (
Вхід
)
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Київський фаховий коледж туризму та готельного господарства
На головну
Курси
Циклова комісія виробництва харчової продукції
Категорії курсів:
Циклова комісія програмування та спеціальних інформаційних дисциплін
Циклова комісія програмування та спеціальних інформаційних дисциплін / Об'єктно орієнтоване програмування
Циклова комісія програмування та спеціальних інформаційних дисциплін / Об'єктно орієнтоване програмування / Навчальна практика (ООП)
Циклова комісія програмування та спеціальних інформаційних дисциплін / Інструментальні засоби візуального прорамування
Циклова комісія програмування та спеціальних інформаційних дисциплін / Розробка веб-застосувань
Циклова комісія програмування та спеціальних інформаційних дисциплін / Програмування на мові С#
Циклова комісія програмування та спеціальних інформаційних дисциплін / Тестування та захист програмних продуктів
Циклова комісія програмування та спеціальних інформаційних дисциплін / Бази даних
Циклова комісія соціально-гуманітарних дисциплін
Циклова комісія дисциплін підприємництва, торгівлі та біржової діяльності
Циклова комісія фізико-математичних дисциплін
Циклова комісія фінансово-облікових дисциплін
Циклова комісія української мови і літератури та зарубіжної літератури
Циклова комісія ресторанного та побутового обслуговування
Циклова комісія виробництва харчової продукції
Циклова комісія природничих дисциплін та охорони праці
Циклова комісія іноземної мови
Циклова комісія іноземної мови за професійним спрямуванням (туристично-готельне спрямування)
Циклова комісія правових дисциплін
Циклова комісія туристичного обслуговування
Циклова комісія готельного обслуговування
Циклова комісія фізичного виховання та захисту Вітчизни
Пошук курсів
Застосувати
Технологія виробництва кулінарної продукції(1)
Викладач:
Ольга Семенідо
Навчальна практика на робочому місці кухара
Викладач:
Антоніна Василівна Костеріна
Санітарія та гігієна в закладах ресторанного господарства
Викладач:
Антоніна Василівна Костеріна
Організація виробництва закладів ресторанного господарства
Викладач:
Валентина Шулякова
Процеси та апарати харчових виробництв
Викладач:
Неллі Пушкарьова
Організація обслуговування
Організація обслуговування населення
Викладач:
Олександра Бірюкова
Устаткування в закладах ресторанного господарства
Викладач:
Volodymyr Shulika
Технологія виробництва кулінарної продукції
Викладач:
Булах Леся Володимирівна
Гігієна і санітарія
Викладач:
Антоніна Василівна Костеріна
На головну